Acord GDPR

În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), COZMA ELENA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGI îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Client despre el însuşi ori o altă persoană. Rolul prezentului acord este de a vă explica modul în care datele personale ale Clientului sunt prelucrate, scopul în care sunt utilizate şi drepturile pe care le are Clientul ale cărui date personale sunt prelucrate.

SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR DVS. PERSONALE

Prelucrăm datele dvs. personale pe baza unor interese care sunt:  legitime, legale,  reale, transparente  și prezente.

TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR DVS. PERSONALE

  1. Atunci când faceți o înscriere, noi colectăm: nume, prenume, adresa de email, numarul de telefon pentru transmiterea de informatii privind organizarea cursurilor, gestionarea și emiterea documentelor privind participarea, absolvirea cursurilor și emiterea certificatului de absolvire / participare.
  2. Atunci când faceți o înscriere, noi colectăm adresa de domiciliu și/sau datele de facturare numai în scopul respectării prevederilor legale privind emiterea facturilor proforme și fiscale.

SIGURANȚA DATELOR TALE PERSOANLE

Vă ținem în siguranță datele personale, cu măsuri tehnice corespunzătoare, cu măsuri organizatorice adecvate, cu un nivel adecvat de securitate, împotriva prelucrării neautorizate, împotriva prelucrării ilegale, împotriva pierderii accidentale sau ilegale, împotriva distrugerii accidentale sau ilegale; împotriva daunelor accidentale sau ilegale.

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la adresele de email contact@elenacozma.ro,

Prin bifarea casuței, Clientul declară că a fost informat cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de către COZMA ELENA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGI, că a înţeles conţinutul său şi că şi-a exprimat liber consimţământul în scopul prelucrării datelor personale.