Informatii si tarife

1. De câte ședințe ar fi nevoie pentru a rezolva situația cu care te adresezi?

Coachingul /psihoterapia este un proces menit să producă schimbări durabile în viața ta. În funcție de situația cu care te adresezi, demersul terapeutic sau de coaching  poate dura o ședință sau mai multe.

Pentru situația în care cineva are de luat o decizie și dorește să fie convins că o ia pe cea mai potrivită, este posibil să programăm o singură ședință.

Altă persoană care a suferit o traumă emoțională sau care dorește să schimbe un mod de gândire dăunător, un comportament autodistructiv, cu siguranță va avea nevoie de mult mai multe sesiuni.

Consider lipsă de etică să facem programări mai mult decât este necesar, dar este de datoria mea să îți atrag atenția că ar fi necesar să continuăm încă un timp demersul, în cazul în care noile ”achiziții” comportamentale sau de gândire nu sunt consolidate.

La prima ședință vom evalua împreună atât nivelul de la care pleci, cât și unde dorești să ajungi, iar încheierea demersului va fi o decizie comună, în acord cu atingerea obiectivului/obiectivelor propuse.

2. Confidențialitate și ascultare activă

Tot ce discutăm este confidențial, iar întrebările îți vor fi puse doar din perspectiva beneficiului pentru tine. Ești un univers nou pentru mine. Voi putea construi puzzelul doar cu piesele pe care mi le dezvălui. Cu cât ești mai generos în informații, cu atât voi putea să completez mai bine imaginea compusă din piese.

”Iubirea este absența judecății.” (Dalai Lama)

3. Cât costă o ședință de psihoterapie/ coaching

”Investește în viitorul tău, pentru că acolo îți vei petrece tot restul vieții” ar spune Mark Twain.

Vei fi foarte bine ascultat, nu doar auzit și timpul alocat programării tale va fi 100% dedicat ție.

Oare câte resurse ai risipit continuând să te complaci în situații care nu te reprezintă, în relații toxice, sau punând mereu și mereu în act comportamente contraproductive? Mâncat compulsiv;  sesiuni costisitoare de ”shopping-terapie”; abonamente la sport plătite și neutilizate sau mențiunute pe timp foarte scurt; complacere și compromisuri doar pentru a primi puțină atenție sau din frica de a nu se întâmpla ceva de care te temi…

Este posibil ca demersul terapeutic sau de consiliere să ți se pară o investiție importantă de resurse: timp, bani, efort depus. Nu uita totuși câte ai avut de pierdut nefiind mulțumit de tine însuți!

Tarife:
Ședință individuală psihoterapie/coaching: 50 minute, 300 lei/ședință
Ședință consiliere de cuplu/familie: 80 minute, 450 lei/ședință
4. Ce se întâmplă dacă întârzii sau nu vii la o ședință de psihoterapie/coaching?

Spuneam că voi fi în cabinet 100% pentru tine la ora programată, fără să  îți scurtez cu o secundă timpul dedicat ție. Tu poți să întârzii, sau să nu vii deloc la sesiunea programată, însă o vei face contra cost. Adică atâtea minute câte întârzii, cu atât se va scurta ședința ta, iar tariful va rămâne același.

Anularea unei ședinței se face cu 24 h înaintea zilei și orei programate. În caz contrar, acea ședință va fi necesar să fie achitată, întrucât ora ți-a fost dedicată exclusiv ție.

5. Cât durează o ședință de psihoterapie/ coaching

Ședințele durează 50 minute și vor fi programate cu o frecvență de una pe săptămână . În cazuri speciale putem programa și două pe săptămână (de exemplu urmează să pleci în curând cu avionul și până atunci ai nevoie să te simți în stare să călătorești fără a mai face atacuri de panică  înainte sau în timpul zborului).

Dacă mai ai întrebări, îți stau cu plăcere la dispoziție.

Dacă deja te-ai hotărât să începi un demers de transformare, abia aștept să te cunosc și să facem treabă bună împreună!

Apropos de treabă: chiar vei avea de făcut câte ceva între ședințe, desigur, în acord cu obiectivul tău. Vei afla mai multe la prima ședință.

Fă o programare